Με Κέιν και Σον για την Ευρώπη (vids)

Όταν αυτοί οι δύο βρίσκονται σε καλή μέρα, η Τότεναμ δεν ανησυχεί. Με δυο γκολ του Σον από ισάριθμες ασίστ του Χάρι Κέιν, τα «σπιρούνια» επιβλήθηκαν 3-1 της Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Νοτιοκορεάτης και ο Άγγλος κάνουν ακόμα πιο παραγωγική τη συνεργασία τους (39 τέρματα) και αφήνουν το δικό τους στίγμα στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Με Κέιν και Σον για την Ευρώπη (vids)

Όσο το δίδυμο των Κέιν και Σον μπορεί ν' αποδίδει με αυτό τον τρόπο στις επιθέσεις της Τότεναμ, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να είναι ήσυχη και να τους εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Αυτοί οι δύο ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής. Από το 9ο λεπτό όταν έγινε το 1-0 με το αυτογκόλ του Ζούμα έπειτα από κόντρα του Γάλλου σε προσπάθεια του Σον που ξεκίνησε από μπαλιά του Κέιν, ο Νοτιοκορεάτης είχε και δοκάρι στο 13' προτού σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ξανά από μαγική ασίστ του Κέιν που τον έβγαλε στον κενό χώρο «τρυπώντας» την άμυνα των «σφυριών». Ο Ζούμα φυσικά γι' ακόμα μια φορά δεν θα τον προλάβαινε κι έτσι ο Ασιάτης κατάφερε να κάνει το 2-0 για τα «σπιρούνια». Η Γουέστ Χαμ δεν είχε την σπίθα που απαιτούσε αυτό το ματς, δεν είχε τρόπους να φανεί απειλητική, ο Κριστιάν Ρομέρο μπλόκαρε παντελώς τον Αντόνιο, ωστόσο, στο 35' ο Μπενραχμά έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς μειώνοντας σε 2-1.

Η εικόνα της Τότεναμ ήταν τέτοια που η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να προκληθεί ιδιαίτερη ανησυχία για επαναφορά των αντιπάλων της στο παιχνίδι. Από την άλλη, όμως, χάνονταν οι ευκαιρίες για να τελειώσει η αναμέτρηση και να μείνει καθ' όλη ήρεμο το σύνολο του Κόντε. Στο 50ο λεπτό ο Κέιν έφυγε από αριστερά έπειτα από σπριντ πολλών μέτρων του Σον, όμως ο Άγγλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαμπιάνσκι. Στο 55' ο Αντόνιο έκανε κάκιστο τελείωμα από ξαφνική κατοχή της μπάλας, ο Μόγιες πέρασε στο παιχνίδι τους Φορνάλς και Γιαρμολένκο όμως κανείς τους δεν άλλαξε κάτι στην εμφάνιση της Γουέστ Χαμ.

Ο Ρεγκιλόν έπαιρνε χώρους από αριστερά με τα γνωστά του σπριντ, ενώ, στο 79' ο Χόιμπιεργκ βρήκε υπέροχα τον Κέιν στην πλάτη της άμυνας και το «βαρύ πυροβολικό» της Τότεναμ έχασε μια από τις πιο εύκολες ευκαιρίες της καριέρας του, πλασάροντας λανθασμένα απέναντι από τον Πολωνό πορτιέρε των «σφυριών». Αφού δεν σκόραρε εκείνος, έφτιαξε τελικά το τρίτο και καθοριστικό γκολ στο 88' με κεφαλιά – πάσα προς τον Σον από βολέ του Γιορίς για το 3-1 ξανά από τον Χέουνγκ – Μιν Σον με εύκολο πλασέ. Αποθεώθηκε από το κοινό ο Κόντε 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης