«Καθάρισε» από νωρίς η Λέστερ, με… ευρωπαϊκή ψυχολογία!

Μπορεί η Λέστερ να προκρίθηκε δύσκολα στους «8» του Europa Conference League, όμως η ψυχολογία της αναμφίβολα διαφοροποιήθηκε! Συνεχίζει στην Ευρώπη και επέστρεψε στην Premier League για να επικρατήσει πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1 της Μπρέντφορντ, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο!



«Καθάρισε» από νωρίς η Λέστερ, με… ευρωπαϊκή ψυχολογία!

Δεδομένα η Λέστερ θα ήταν κουρασμένη, καθώς η Ρεν την πίεσε μέχρι το τέλος για να της πάρει την πρόκριση στην ρεβάνς του 2-0 του «Κινγκ Πάουερ», όμως οι «αλεπούδες» και ο Κάσπερ Σμάιχελ ήταν αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Ο στόχος επετεύχθη, η Λέστερ έχει βελτιωθεί στο 2022, ακόμη και στην ανασταλτική της λειτουργία και επιστρέφοντας στο «Νησί» και την Premier League, ανέδειξε άμεσα την καλή της ψυχολογία!

Πράγμα που θα «πλήρωνε» όποια την συναντούσε πρώτη, με την Μπρέντφορντ να είναι η… άτυχη της υπόθεσης, παρόλο που χρειαζόταν τους βαθμούς. Η Λέστερ άνοιξε το σκορ με το ξεκίνημα, με φοβερό γκολ του Καστάν στο 21ο λεπτό, αλλά 12 λεπτά μετά, ήρθε ο Μάντισον να αποδείξει για ποιον λόγο ο Ρότζερς τον έχει επαναφέρει στην βασική ενδεκάδα.

Ο Άγγλος επιτελικός μέσος σκόραρε με καταπληκτικό φάουλ στο 33ο λεπτό και από εκεί και πέρα, τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Ο Ντριούσμπερι Χολ δεν μπόρεσε να χριστεί και αυτός σκόρερ πριν από την λήξη του ημιχρόνου και με την έναρξη του δευτέρου, η Λέστερ έπρεπε απλώς να διαχειριστεί τα κεκτημένα της.

Το έκανε εξαιρετικά για 85 λεπτά, αλλά ο Γουϊσά έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 86’, καθώς μείωσε με φοβερό σουτ εκτός περιοχής, αλλά δεν ήταν… αρκετό, με το 2-1 να διατηρείται μέχρι τέλους!

Συνεχίζουν λοιπόν με… ευρωπαϊκή ψυχολογία να πιέζουν για την δεκάδα οι «αλεπούδες», μένουν στους 30 βαθμούς και δεν κοιμούνται… ήσυχες οι «μέλισσες» ακόμη, αναφορικά με την παραμονή τους στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος