Σκάουτερ από Γιουβέντους και Ίντερ για τον Γκάλαχερ!

Σκάουτερ από την Ιταλία ήρθαν να παρακολουθήσουν τον Κόνορ Γκάλαχερ στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άγγλο μέσο να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Ίντερ.



Σκάουτερ από Γιουβέντους και Ίντερ για τον Γκάλαχερ!

Είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν για την Κρίσταλ Πάλας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Πατρίκ Βιεϊρα. Ο Κόνορ Γκάλαχερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο, η αβεβαιότητα στο σύλλογο μπορεί να τον αποθαρρύνει από την παραμονή του στους «μπλε».

Πόσω μάλλον που την ίδια ώρα, πολλοί σύλλογοι από την Αγγλία αλλά και κορυφαία κλαμπς της Ευρώπης έχουν βάλει στα ραντάρ τους τον 22χρονο μέσο. Μάλιστα, σκάουτερ από την πρωταθλήτρια Ίντερ αλλά και από τη Γιουβέντους ήρθαν να παρακολουθήσουν τον νεαρό χαφ στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω αγώνας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0, με τον Γκάλαχερ να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης, βάζοντας «στοπ» στους πολίτες.

 

Στράτος Μαρίνος