Κρίστοφερ Κλάεσον: Έκανε ντεμπούτο και ξεπέρασε Σα και Μελιέ ως… αλλαγή! (vid)

Ο τερματοφύλακας της Λιντς πέρασε ως αλλαγή στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Γουλβς και κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ παράλληλα ήταν πιο επιδραστικός και από τον Ζοσέ Σα αλλά και από τον Ιλάν Μελιέ.



Κρίστοφερ Κλάεσον: Έκανε ντεμπούτο και ξεπέρασε Σα και Μελιέ ως… αλλαγή! (vid)

Η Λιντς πήρε μία τεράστια νίκη στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς (3-2), ανατρέποντας το εις βάρος της 2-0 για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας χάσει και 4 παίκτες με τραυματισμό πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα.

Μία από τις αλλαγές των «παγωνιών» ήταν ο 21χρονος γκολκίπερ, Κρίστοφερ Κλάεσον, που αντικατέστησε τον Μελιέ με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 55ο λεπτό και στο 2-0. Ο Νορβηγός τερματοφύλακας που αποκτήθηκε από τη Βαλερένγκα το καλοκαίρι, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας μάλιστα τη διαφορά στην αναμέτρηση.

Ο νεαρός πορτιέρε απέκρουσε 4 σουτ των παικτών της Γουλβς, με δύο εξ αυτών να σώζουν τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις, την ίδια ώρα που ο Ζοσέ Σα και ο Ιλάν Μελιέ είχαν από δύο επεμβάσεις ο καθένας.

Μάλιστα, ο Κλάεσον ήταν ο μοναδικό τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του στο παιχνίδι, βοηθώντας με τον τρόπο του την Λιντς να πάρει μία τεράστια νίκη που μπορεί να την κρατήσει στην κατηγορία.

Στράτος Μαρίνος