Φόρος τιμής της Νότινγχαμ για τα θύματα του Χίλσμπορο, 97 άδεια καθίσματα απέναντι στη Λίβερπουλ!

Σε μία πολύ συγκινητική κίνηση θα προβεί η Νότινγχαμ στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ για το FA Cup, αφήνοντας άδεια 97 καθίσματα στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο στις 15 Απριλίου του 1989.



Φόρος τιμής της Νότινγχαμ για τα θύματα του Χίλσμπορο, 97 άδεια καθίσματα απέναντι στη Λίβερπουλ!

Έπειτα από σχεδόν 22 χρόνια, Νότινγχαμ και Λίβερπουλ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες με το ζευγάρι να ξυπνά άσχημες μνήμες από εκείνο το μαύρο απόγευμα στο Χίλσμπορο. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στο Σίτι Γκράουντ, έχοντας περάσει 33 χρόνια παρά ένα μήνα από εκείνο το μαύρο απόγευμα της 15ης Απριλίου του 1989, όταν 96 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το 2021 καταγράφηκε το 97ο θύμα, ο Άντριου Ντιβάιν που κατέληξε έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε λόγω των προβλημάτων υγείας που προκλήθηκαν εκείνο το απόγευμα.

Το βράδυ της Κυριακής (20/03, 20:00), Λίβερπουλ και Νότινγχαμ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στο Σίτι Γκράουντ για το FA Cup, όμως το γήπεδο δεν θα είναι κατάμεστο. Αυτό, διότι, 97 θέσεις θα παραμείνουν κενές, όσα και τα θύματα της τραγωδίας, με ένα πανό να απλώνεται από πάνω γράφοντας «Δεν θα ξεχαστείτε ποτέ».

 

Στράτος Μαρίνος