Ο κόσμος της Μίντλεσμπρο αγάπησε τον Τούχελ, εκείνος χάρισε το καπέλο του σε παιδάκι (vid)

Παρά τα όσα συνέβησαν εξωαγωνιστικά ανάμεσα σε Τσέλσι και Μίντλεσμπρο, ο κόσμος στο Riverside έδειξε την αγάπη του προς τον Τόμας Τούχελ κι εκείνος χάρισε σε ένα παιδάκι στην εξέδρα το καπέλο του! Ο κόσμος της Μίντλεσμπρο αγάπησε τον Τούχελ, εκείνος χάρισε το καπέλο του σε παιδάκι (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός με τη γενικότερη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό τον καιρό στις πολύ δύσκολες μέρες που έχει βιώσει η Τσέλσι, έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. 

Ο τρόπος που μιλάει και οι εκπληκτικές του σκέψεις για τα πραγματικά σοβαρά πράγματα στη ζωή και το προνόμιο όσων βρίσκονται στο ποδόσφαιρο, κάνουν άπαντες να του βγάζουν το καπέλο.

Τώρα ήρθε η ... δική του σειρά να το βγάλει και να το χαρίσει σε ένα παιδάκι στην εξέδρα λίγο μετά το 2-0 των «μπλε» στο Riverside, με τον κόσμο της Μίντλεσμπρο (παρά την κόντρα των ομάδων αναφορικά με την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο ελέω των όσων βιώνει η Τσέλσι) να του δείχνει τη συμπάθειά του και να του ζητάει και φωτογραφίες! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης