Η Λιντς επέστρεψε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ από εις βάρος της 2-0! (vid)

Η ομάδα του Τζέσι Μαρτς απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να υποβιβαστεί, ανατρέποντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ ένα ματς στο οποίο είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2 γκολ διαφορά.



Η Λιντς επέστρεψε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ από εις βάρος της 2-0! (vid)

Η Λιντς είχε θετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γουλβς, όμως λίγο οι αλλαγές και λίγο η αποτελεσματικότητα των παικτών του Μπρούνο Λαζε, έφερε τους «λύκους» στο υπέρ τους 2-0 στο τέλος του πρώτου μέρους, βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, τα «παγώνια» κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη με 3-2 χάρη στο γκολ του Έιλινγκ στο 92ο λεπτό, πραγματοποιώντας μία τεράστια ανατροπή που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική στη μάχη που δίνει η ομάδα για να μείνει στην κατηγορία.

Η Λιντς επέστρεψε από το εις βάρος της 2-0 και πήρε τη νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας αποτύχει και τις 46 προηγούμενες φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2+ γκολ.

Όλα αυτά, μετά από 4 αναγκαστικές αλλαγές και με την πλάτη στον τοίχο λόγω της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα, με την Έβερτον να έχει πάρει τη νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ ένα βράδυ νωρίτερα στο Γκούντισον Παρκ.

Στράτος Μαρίνος