«Λύγισε» μετά το νέο τραυματισμό του ο Μπάμφορντ (vid)

Ο επιθετικός της Λιντς τραυματίστηκε ξανά στην αναμέτρηση με τη Γουλβς στο Μολινό, έχοντας επιστρέψει μερικές ημέρες νωρίτερα από αρκετά μεγάλη απουσία λόγω ενός τραυματισμού και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.



«Λύγισε» μετά το νέο τραυματισμό του ο Μπάμφορντ (vid)

Μετά από το παιχνίδι με τη Νόριτς, η Λιντς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις και στον αγώνα απέναντι στη Γουλβς στο Μολινό με το γκολ του Έιλινγκ να αποδεικνύεται «χρυσάφι» για τη μάχη που δίνει η ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ωστόσο, τα «παγώνια» είδαν 4 παίκτες τους να αποχωρούν με τραυματισμό από τον αγωνιστικό χώρο πριν καν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με τον Τζέσι Μαρτς να αναρωτιέται ποια «κατάρα» έχει βρει την ομάδα του.

Ένας από τους τραυματίες ήταν ο Πάτρικ Μπάμφορντ, που μερικές ημέρες νωρίτερα είχε επιστρέψει και πάλι στη δράση λόγω ενός τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για περίπου 4 μήνες. Ο Άγγλος επιθετικός τα έβαλε με την «ατυχία» του και φάνηκε αρκετά αναστατωμένος την ώρα της αναγκαστικής αλλαγής του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

 

Στράτος Μαρίνος