Η απίθανη αντίδραση του Τούχελ όταν έμαθε ότι η Τσέλσι θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Ο Τόμας Τούχελ γούρλωσε τα μάτια και δεν πίστευε αυτό που άκουγε, όταν δημοσιογράφος λίγο μετά το ματς με την Λιλ και τη νίκη (2-1) που οδήγησε στην πρόκριση, του ανέφερε ότι η Τσέλσι θα παίξει τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος δίχως τους οπαδούς της στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! 



Η απίθανη αντίδραση του Τούχελ όταν έμαθε ότι η Τσέλσι θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Τελικά ούτε για λίγο δεν μπορεί να χαρεί ο Γερμανός κόουτς στους «μπλε» με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν κάθε διαφορετική ημέρα. 

Λίγο μετά το 2-1 επί της Λιλ στη Γαλλία και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με δυο θετικά αποτελέσματα (2-0, 2-1), ο κόουτς των Λονδρέζων άκουσε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου τα... νέα, άσχημα μαντάτα. 

Βέβαια, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο επί τούτου, ωστόσο, ο Τούχελ άκουσε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Τσέλσι θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τα υπόλοιπα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίρνοντας μια έκφραση η οποία φυσικά δεν χρειάζεται επεξήγηση, με τον Γερμανό κόουτς να μην πιστεύει αυτό που του είπαν, απλά τόνισε: «Ευχαριστώ που μου κατέστρεψες το βράδυ». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης