Απολαυστικός Τιάγκο: «Δεν ξέρω πως βγήκε MVP ο Ρόμπερτσον και όχι εγώ»

Μετά τη νίκη της Άρσεναλ, ο Τιάγκο είχε όρεξη για χαβαλέ, λέγοντας πως δεν γνωρίζει πως ο Άντι Ρόμπερτσον αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης αφού ο Ισπανός παραλίγο να μοιράσει δύο ασίστ, αστειευόμενος για το λάθος που έκανε που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε γκολ των «κανονιέρηδων».



Απολαυστικός Τιάγκο: «Δεν ξέρω πως βγήκε MVP ο Ρόμπερτσον και όχι εγώ»

Η ψυχολογία των παικτών της Λίβερπουλ είναι στα ύψη μετά την τεράστια νίκη με 2-0 απέναντι στην Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς που μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στο -1.

Ο Τιάγκο μοίρασε μία ασίστ, στο γκολ του Ζότα ενώ μερικά λεπτά νωρίτερα το λάθος γύρισμα του Ισπανού στην Άλισον παραλίγο να οδηγήσει σε γκολ των «κανονιέρηδων» όμως ο τερματοφύλακας των «ρεντς» απέκρουσε εντυπωσιακά για να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο δημοσιογράφος είπε στον Τιάγκο πως τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετά ενδιαφέροντα καθώς αρχικά έκανε το λάθος που παραλίγο να κοστίσει στην Λίβερπουλ ενώ στη συνέχεια δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Με αρκετή δόση χιούμορ ο Ισπανός μέσος απάντησε: «Για αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω πως ο Ρόμπερτσον πήρε το βραβείο του MVP και όχι εγώ. Μοίρασα δύο ασίστ και αυτός μία».

 

Στράτος Μαρίνος