Τσέλσι: Οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επηρεάζουν την πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η UEFA είναι πεπεισμένη πως όσα συμβαίνουν με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και με τις νέες κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς τον Ρώσο, δεν θα εμποδίσουν την Τσέλσι να παίξει και τα επόμενα ματς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιλ στους «16».  



Τσέλσι: Οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επηρεάζουν την πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Οι «μπλε» βρίσκονται στην Γαλλία από το απόγευμα της Τρίτης και απόψε θα φιλοξενηθούν από τους «λιλουά» για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την ώρα που η ομάδα αναχωρούσε από το Λονδίνο κυκλοφόρησε η φήμη περί της αβεβαιότητας για την διεξαγωγή της αναμέτρησης λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Τσέλσι. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε κι εκείνη κυρώσεις στον Ρομάν Αμπράμοβιτς κι αυτό προκάλεσε τις νέες αμφιβολίες για το τι μέλλει γενέσθαι στους Πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου.

Το ματς της Τετάρτης θα διεξαχθεί κανονικά, το σύνολο του Τόμας Τούχελ έχει το αβαντάζ του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και εφόσον περάσει στα προημιτελικά, θα συνεχίσει κανονικά να διεκδικεί ό,τι περισσότερο μπορεί στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως μετέφερε το SkySports, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η UEFA θα βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να μπορεί η Τσέλσι να παίξει τα ματς, όσο διαρκέσει η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ δίχως να επηρεαστεί αυτό από τα όσα διαδραματίζονται με τον Ρώσο ιδιοκτήτη της.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης