Ο Σιμεόνε πήρε εκδίκηση από τον Κριστιάνο και τον άφησε χωρίς τίτλο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα από την Ατλέτικο, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να παίρνει την εκδίκησή του από τον Πορτογάλο για τους αποκλεισμούς που του… χάρισε τα τελευταία χρόνια.



Ο Σιμεόνε πήρε εκδίκηση από τον Κριστιάνο και τον άφησε χωρίς τίτλο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει το τείχος που λέγεται Όμπλακ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν σε πολύ κακή μέρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν κατάφερε να παράγει ούτε μία τελική προσπάθεια και ο αποκλεισμός αφήνει τον Πορτογάλο χωρίς κάποιο τίτλο μέσα στη σεζόν έπειτα από 12 χρόνια. Τότε δεν τα είχε καταφέρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώτη του χρονιά με τη Βασίλισσα μετά την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Σιμεόνε κατάφερε να πάρει την εκδίκησή του από τον Ρονάλντο για τους αποκλεισμούς που γνώρισε η ομάδα του από τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα, ο CR7 έχει αποκλείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης σε 5 περιπτώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο εξ αυτών να έρχονται στον τελικό του 2014 και σε αυτόν του 2016.

Τον αποκλεισμό γνώρισε και τη σεζόν 2014-2015 στην προημιτελική φάση αλλά και το 2016-2017 στα ημιτελικά της διοργάνωσης, πριν ο CR7 αποδείξει πως «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος» στην περίφημη κόντρα της σεζόν 2018-2019.

Στράτος Μαρίνος