Ντε Χέα: «Η Ατλέτικο πέτυχε γκολ και έβαλε όλη την ομάδα μπροστά από τον Όμπλακ» (vid)

Τονίζοντας πως είναι δύσκολο να περιγράψει προς τον κόσμο το άσχημο συναίσθημα του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ντε Χέα ανέφερε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε αρκετά πράγματα για να κυνηγήσει περισσότερο την πρόκριση εις βάρος των «ροχιμπλάνκος». «Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή, όλοι είδαν...» σχολίασε.  



Ντε Χέα: «Η Ατλέτικο πέτυχε γκολ και έβαλε όλη την ομάδα μπροστά από τον Όμπλακ» (vid)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν περίλυπος μπροστά στην κάμερα ειδικά τη στιγμή που του ανέφερε ο ρεπόρτερ πως με τον αποκλεισμό αυτό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μένει πλέον για 5η χρονιά δίχως τρόπαιο.

Πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεκδικήσει, το Carabao Cup τελείωσε, από το Κύπελλο αποκλείστηκε και τώρα αποχαιρέτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι δύσκολο... Είναι λυπηρό και για τον σύλλογο και για τον κόσμο. Είναι πολύ σκληρό αυτό...» τόνισε ο Ντε Χέα.

O γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε ότι «δεν κάναμε όσα έπρεπε και στα δύο ματς για να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση», ωστόσο, ενώ, δίχως να θελήσει να αναφερθεί στις διαιτητικές αποφάσεις παρά τα παράπονα που είχαν οι «κόκκινοι διάβολοι», είπε για την Ατλέτικο: «Από την ώρα που έβαλε το γκολ, απλά έμεινε όλη η ομάδα μπροστά από τον Όμπλακ».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης