Τσέλσι: Δεν παίρνει εισιτήρια για το Riverside, ζήτησε να γίνει δίχως οπαδούς ο προημιτελικός με την Μίντλεσμπρο!

Η Τσέλσι λόγω της κατάστασης που επικρατεί ελέω Αμπράμοβιτς προφανώς δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια στους οπαδούς της για τον εκτός έδρας προημιτελικό με την Μίντλεσμπρο κι έτσι ζήτησε να γίνει το ματς του Σαββάτου κεκλεισμένων των θυρών! 



Τσέλσι: Δεν παίρνει εισιτήρια για το Riverside, ζήτησε να γίνει δίχως οπαδούς ο προημιτελικός με την Μίντλεσμπρο!

Οι «μπλε» του Λονδίνου μετά το ματς με την Λιλ στη Γαλλία για τον επαναληπτικό των «16» του Champions League το βράδυ της Τετάρτης, θα επισκεφθούν το Riverside το απόγευμα του Σαββάτου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ανατραπεί η απόφαση για τη διάθεση των εισιτηρίων προς τον κόσμο της ομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι οι «μπλε» θα παίξουν δίχως οπαδούς απέναντι στην Μίντλεσμπρο.

Το θέμα είναι ότι κατατέθηκε αίτημα από τους Πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών ώστε να είναι απόλυτα δίκαιες οι συνθήκες της αναμέτρησης!

Σημειώνεται πως την περασμένη Κυριακή το «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν γεμάτο απέναντι στη Νιούκαστλ διότι τα εισιτήρια είχαν τυπωθεί και πωληθεί πριν την επιβολή των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς, ενώ, ο Κάι Χάβερτς ανέφερε ξεκάθαρα πως: 

«Αν χρειαστεί το επόμενο διάστημα να πληρώσω για να μεταφερθούμε σε κάποιο γήπεδο, θα το κάνω»

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης