Η τρομερή no-look «ποδιά» του Τιάγκο Σίλβα και η αμήχανη αντίδραση του Λόφτους-Τσικ (vid)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Τσέλσι επιχείρησε ένα no-look «τούνελ» στον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, στην προπόνηση της Δευτέρας και απέδειξε πως και οι αμυντικοί μπορούν να τριπλάρουν τόσο εύκολα όσο και οι επιθετικοί, με τον Άγγλο μέσο να πέφτει «θύμα» των ορέξεων του συμπαίκτη του.Η τρομερή no-look «ποδιά» του Τιάγκο Σίλβα και η αμήχανη αντίδραση του Λόφτους-Τσικ (vid)

Στην Τσέλσι συνεχίζεται η προετοιμασία για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» κόντρα στη Λιλ, με το 2-0 του πρώτου αγώνα να τους δίνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, δεν έλειψαν τα χαμόγελα παρά την δύσκολη κατάσταση που βιώνει το κλαμπ. Συγκεκριμένα, ο Τιάγκο Σίλβα πέρασε μία no-look «ποδιά» στον Λόφτους-Τσικ κατά τη διάρκεια του «κορόιδου» και αμέσως γύρισε να κοιτάξει την κάμερα για να βεβαιωθεί πως η φάση καταγράφηκε.

Από την άλλη, ο Άγγλος μέσος αμέσως μετά το «τούνελ» χαμογέλασε προς τον φακό, αγκάλιασε τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του και συνέχισε να κυνηγάει τη μπάλα, με την αμηχανία να μην μπορεί να είναι εμφανής στο πρόσωπό του.

 

Στράτος Μαρίνος