Ο Γκάλαχερ «κατάπιε» αμέτρητα χιλιόμετρα κόντρα στη Σίτι! (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Πρωταθλητές Αγγλίας, με τον Κόνορ Γκάλαχερ να μην σταματάει να τρέχει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καλύπτοντας χώρους και πιέζοντας τους παίκτες της Σίτι σε κάθε σημείο του γηπέδου.



Ο Γκάλαχερ «κατάπιε» αμέτρητα χιλιόμετρα κόντρα στη Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σκούρα απέναντι στην παρέα του Πατρίκ Βιεϊρά, μένοντας για ακόμη μία φορά μέσα στη σεζόν χωρίς νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Η «λευκή» ισοπαλία, πέρα από ιστορικό κατόρθωμα για τους «αετούς» ήταν και μία επιβράβευση για όλα όσα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί ο Γκουαΐτα να κατέβασε ρολά και να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, ωστόσο, για ακόμη μία φορά, ο Κόνορ Γκάλαχερ ήταν αυτός που δεν σταμάτησε να πιέζει ούτε δευτερόλεπτο, κάνοντας τη ζωή των «πολιτών» ακόμα δυσκολότερη.

Ο 22χρονος μέσος, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι, κέρδισε 8 μονομαχίες απέναντι στους παίκτες της Σίτι, πραγματοποίησε 4 επιτυχημένες ντρίπλες (100% επιτυχία), κέρδισε 3 φάουλ, τα περισσότερα από κάθε άλλον στο γήπεδο ενώ  πραγματοποίησε 14 σπριντ για να πιέσει τους αμυντικούς των «πολιτών».

Μάλιστα, έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη στο γήπεδο, καλύπτοντας 12,5 χιλιόμετρα, αριθμός ρεκόρ για ποδοσφαιριστή της Κρίσταλ Πάλας στη φετινή σεζόν. Η κούραση ήταν εμφανής στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση, όπου ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να νιώσει τα πόδια του, ενώ δυσκολευόταν ακόμη και να μιλήσει.

Στράτος Μαρίνος