Το ιστορικό ρεκόρ της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Σίτι του Πεπ! (vids)

Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να μην χάσει από την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ενώ έγινε παράλληλα, μόλις, η δεύτερη ομάδα που δεν δέχεται γκολ μέσα σε μία σεζόν από τους «πολίτες» του Καταλανού. 



Το ιστορικό ρεκόρ της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Σίτι του Πεπ! (vids)

Η Κρίσταλ Πάλας πάλεψε με νύχια και με δόντια για να κρατήσει την Σίτι μακριά από το γκολ και τα κατάφερε, με το τελικό 0-0 να δίνει την ευκαιρία στην Λίβερπουλ να μειώσει στο -1 εφόσον επικρατήσει της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς την Τετάρτη (16/03, 22:15).

Οι «αετοί», όχι μόνο κατάφεραν να μαζέψουν 4 βαθμούς απέναντι στους «πολίτες» μέσα στη σεζόν, αλλά δεν δέχτηκαν ούτε ένα γκολ απέναντι σε μία μηχανή των γκολ όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έγινε μόλις η δεύτερη που καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στην εξαετή θητεία του Γκουαρδιόλα στο Έτιχαντ.

Τελευταία και μοναδική μέχρι σήμερα ομάδα που είχε καταφέρει να πετύχει το ίδιο επίτευγμα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2020-2021, όταν είχε μείνει στο 0-0 κόντρα στη Σίτι στο Ολντ Τράφορντ ενώ στο δεύτερο γύρο επικράτησε με 2-0 στο Έτιχαντ.

Στράτος Μαρίνος