Έβερτον: Η χειρότερη συγκομιδή στην ιστορία της και ο υποβιβασμός που είναι ορατός!

Η Έβερτον μοιάζει να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση στις τελευταίες αγωνιστικές, έχει μαζέψει μόλις 22 βαθμούς και η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι ακόμα δυσκολότερη, έχοντας να αντιμετωπίσει 5 ομάδες από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.



Έβερτον: Η χειρότερη συγκομιδή στην ιστορία της και ο υποβιβασμός που είναι ορατός!

Η κεφαλιά του Κόνορ Κόαντι στο 49ο λεπτό ήταν αρκετή για να φύγει η Γουλβς με το τρίποντο από το Γκούντισον Παρκ, αφήνοντας την Έβερτον στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα 12 στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν μαζέψει μόλις 22 βαθμούς σε 26 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, την χειρότερη επίδοσή της στην ιστορία της σε οποιαδήποτε κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και πλέον τα πράγματα για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι καθόλου βατό με εξαίρεση τα παιχνίδια με την Κρίσταλ Πάλας και την Μπρέντφορντ στο Γκούντισον Παρκ. Πέρα από αυτά, έχει να αντιμετωπίσει τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας (Λίβερπουλ, Τσέλσι, ¶ρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) αλλά και τις Γουέστ Χαμ, Λέστερ και Νιούκαστλ που υπερτερούν ποιοτικά.

Για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, ο υποβιβασμός των «ζαχαρωτών» είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, με την ομάδα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας και τον Φρανκ Λάμπαρντ να ψάχνει ακόμη τη συνταγή της επιτυχίας.

Με δεδομένο ότι η Γουότφορντ και η Νόριτς είναι τα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις, η παραμονή θα παιχτεί ανάμεσα στην Έβερτον (22 βαθμοί, 26 αγώνες) την Μπέρνλι (22 βαθμοί, 27 αγώνες) και τη Λιντς (26 βαθμοί, 29 αγώνες) με τη Μπρέντφορντ να μοιάζει ασφαλής μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στους «κλάρετς».

Στράτος Μαρίνος