Η Γουλβς ισοφάρισε απίστευτο εκτός έδας ρεκόρ της Άρσεναλ από το 1999! (vid)

Οι «λύκοι» έφυγαν από το Γκούντισον Παρκ με το τρίποντο, χάρη στο γκολ του Κόνορ Κόαντι και παράλληλα ισοφάρισαν ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που κατείχε η Άρσεναλ από τη σεζόν 1998-1999.



Η Γουλβς ισοφάρισε απίστευτο εκτός έδας ρεκόρ της Άρσεναλ από το 1999! (vid)

Ένας πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, ο Κόνορ Κόαντι, ήταν εκείνος που με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τζόρνταν Πίκφορντ και έδωσε τη νίκη στη Γουλβς (1-0), βάζοντας την Έβερτον σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες στη μάχη της παραμονής.

Από την άλλη, οι «λύκοι» κατάφεραν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους ενώ παρέμειναν σε τροχιά ευρωπαϊκού εισιτηρίου παρά τις νίκες των Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ.

Παράλληλα, κατάφεραν να γράψουν ιστορία καθώς οι παίκτες του Μπρούνο Λάζε δεν δέχτηκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας αναμέτρησης για 14ο σερί παιχνίδι, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Άρσεναλ από το 1998-1999, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος από το 1992 και μετά.

Μάλιστα, η Γουλβς έχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ εφόσον δεν δεχτεί κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησής της απέναντι στη Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Στράτος Μαρίνος