Χτύπησε στο τέλος η Γουέστ Χαμ και… δάκρυσε ο Γιαρμολένκο!

Προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και από 180 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ! Η Γουέστ Χαμ φάνηκε πως είχε μεγαλύτερη ανάγκη το τρίποντο από την Άστον Βίλα και το πήρε με σκόρερ τον Γιαρμολένκο, που δάκρυσε κατά τους πανηγυρισμούς και τον Φορνάλς, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τέλος με τον Ράμσεϊ (2-1)!



Χτύπησε στο τέλος η Γουέστ Χαμ και… δάκρυσε ο Γιαρμολένκο!

Πιθανώς να βρισκόταν σε μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της στην σεζόν η Γουέστ Χαμ, η οποία είχε ηττηθεί από την Σεβίλλη στο Europa League, από την Λίβερπουλ και δεν είχε καταφέρει να σκοράρει σε 180 αγωνιστικά λεπτά.

Απέναντί της βρισκόταν η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία ήθελε να συνεχίσει την αγωνιστική της βελτίωση, με τον Φιλίπε Κουτίνιο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να αναζητά ένα ακόμη γκολ, με την επιστροφή του στην Premier League.

Ωστόσο, τα «σφυριά» έδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια του ματς πως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Προηγήθηκαν στο 70ο λεπτό με τον Γιαρμολένκο και έκαναν άπαντες να αντιληφθούν, πόσο σημαντικά είναι όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, με τον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίζει… δακρύζοντας, βγάζοντας από μέσα του όλη την ένταση που διέθετε.

Οι «χωριάτες» προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά ήταν μάταιο…  Ο Φορνάλς έκανε το 2-0 στο 85ο λεπτό και η Γουέστ Χαμ επέστρεψε στις νίκες, πανηγυρίζοντας την 14η στο φετινό πρωτάθλημα και την πρώτη μετά από 15 ημέρες. Η προσπάθεια για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου συνεχίζεται και η ομάδα δείχνει πως έχει σφυγμό, καθώς δεν πανικοβλήθηκε ούτε από τη μείωση του σκορ από τον Ράμσεϊ στις καθυστερήσεις!

Δημήτρης Μανάκος