Τσέλσι – Νιούκαστλ: «Εδώ που ήσουν, ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις»!

Τσέλσι και Νιούκαστλ τίθενται αντιμέτωπες στην 29η αγωνιστική της PremierLeague, με τους Λονδρέζους φυσικά να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν τη νίκη και να διατηρηθούν στην τρίτη θέση. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι «καρακάξες» βρίσκονται τόσο σε καλύτερη φάση, όσον αφορά την αγωνιστική κατάστασή τους αλλά και την διοικητική σταθερότητα που διαθέτουν. Το «εδώ που ήσουν, ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις», ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που βιώνουν αμφότερες!



Τσέλσι – Νιούκαστλ: «Εδώ που ήσουν, ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις»!

Από τη μία έχουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι. Την ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία προτού ξεκινήσει η χρονιά, πραγματοποίησε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της PremierLeague, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια του Τζακ Γκρίλις.

Οι 16 μήνες του Τόμας Τούχελ, το Champions League και η διεκδίκηση όλων των τίτλων

Πήρε τον Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ, έναντι 115 εκατομμυρίων και όλα έδειχναν πως μετά το ChampionsLeague, βάζει πλώρη και για την επιστροφή της στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Μέχρι τον Οκτώβριο έμοιαζε πράγματι η πιο σταθερή ομάδα της PremierLeague, αλλά σε ένα τόσο απρόβλεπτο και… κουραστικό πρωτάθλημα, ζητούμενο είναι να μην «πληγωθείς» ανεπανόρθωτα στις κακές σου ημέρες.

Διαβάστε το θέμα στο bnsports.gr