Football League preview

Πλήρης δράση στις τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας! Η Πρέμιερ Λιγκ τραβάει πάνω της τα φώτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο εκεί γίνονται αγώνες. Τα γήπεδα στο Νησί παίρνουν φωτιά το Σάββατο και το england365.gr σας κρατάει σε εγρήγορση.



Football League preview
Championship 8η Αγωνιστική

Να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει η Σαουθάμπτον και για να το καταφέρει αυτό πρέπει να αλώσει την έδρα της Μπέρνλι. Σε απόσταση αναπνοής παραμένει η Μίντλεσμπρο που υποδέχεται την Ίπσουιτς με μόνη σκέψη τους τρεις βαθμούς.





League One 10η Αγωνιστική

Νίκη και στραβοπάτημα του άλλου θέλουν οι Τσάρλτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας της League One. Η πρώτη έχει έναν αγώνα λιγότερο και ευκολότερο έργο υποδεχόμενη την Τσέστερφιλντ, σε σχέση με τη δεύτερη που φιλοξενείται στην έδρα της Γουίκομ.





League Two 10η Αγωνιστική

Εντός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους της League Two επιφυλάσσει η 10η αγωνιστική. Η Μόρκαμ θέλει να μείνει μόνη πρώτη υποδεχόμενη την Μπρίστολ Ρόβερς. Η δεύτερη της βαθμολογίας Ρόδεραμ σκέφτεται μόνο τη νίκη κόντρα στη Σάουθεντ και τον ίδιο σκοπό έχει και η Σριούσμπερι απέναντι στην Τορκί.