Γουλβς: Ιστορική συγκομιδή στην Premier League με… ένα γκολ ανά ματς!

Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της Γουλβς στην φετινή Premier League, με τους «λύκους» να το αποδεικνύουν διαρκώς, σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, Συνέτριψαν την Γουότφορντ, βρίσκονται στην 8η θέση με 43 βαθμούς μετά από 28 ματς για πρώτη φορά στην ιστορία τους και σκοράρουν ένα γκολ ανά ένα ενενηντάλεπτο!



Γουλβς: Ιστορική συγκομιδή στην Premier League με… ένα γκολ ανά ματς!

Μία Γουλβς βγαλμένη από τα όνειρα όλων των φίλων της, κάνει την εμφάνισή της στην φετινή Premier League, με το σύνολο του Μπρούνο Λάζε να αποδεικνύει διαρκώς πως δεν είναι ένα «πυροτέχνημα» και πως μέσα από την καλή δουλειά που λαμβάνει χώρα στο «Μολινό», προκύπτουν τέτοιου είδους αποτελέσματα.

Το τελευταίο βεβαίως είναι αυτό απέναντι στην Γουότφορντ, με τους «λύκους» να αποτελούν και την πρώτη ομάδα που βάζει τόσα γκολ στους «hornets» επί των ημερών του Ρόι Χότζον.

Με το τελικό 4-0, η Γουλβς βρίσκεται πλέον και την καλύτερη θέση της ιστορίας της, υπό την έννοια πως δεν έχει συγκεντρώσει ποτέ ξανά 43 βαθμούς σε 28 ματς! Και το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης;

Το γεγονός πως καταλαμβάνει την 8η θέση, 10 αγωνιστικές πριν από το τέλος, έχοντας πετύχει 28 γκολ, την στιγμή που έχει δεχθεί μόλις 23. Βάζει ένα γκολ ανά ματς στην… κυριολεξία και διαθέτει την 4η καλύτερη ανασταλτική λειτουργία του πρωταθλήματος, ούσα πίσω μόνο από Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Δημήτρης Μανάκος