Μάχη του Σάουθγκεϊτ για να πείσει τον Ολίσε να αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας!

Ο Μάικλ Ολίσε μπορεί να αγωνιστεί με 4 διαφορετικές εθνικές ομάδες όμως μετά τις εμφανίσεις του με την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δίνει μάχη για να πείσει τον 20χρονο μέσο να αγωνιστεί για τα «τρία λιοντάρια».



Μάχη του Σάουθγκεϊτ για να πείσει τον Ολίσε να αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας!

Η Κρίσταλ Πάλας τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Πατρίκ Βιεϊρά να έχει συνδυάσει τον ενθουσιασμό και το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών, με την ποιότητα και την εμπειρία των «μπαρουτοκαπνισμένων» της κατηγορίας.

Ένα από τα πολλά ταλέντα των «αετών» είναι ο Μάικλ Ολίσε. Ο 20χρονος χαφ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, μετρώντας 4 γκολ και 7 ασίστ σε 24 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από το Νησί και την Ευρώπη.

Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στο Λονδίνο από Νιγηριανό πατέρα και Γαλλοαλγερινή μητέρα με αποτέλεσμα να μπορεί να αγωνιστεί και με τις 4 εθνικές ομάδες. Η τελευταία του εμφάνιση με τα κλιμάκια της εθνικής Γαλλίας ήταν πριν από τρία χρόνια ενώ είχε μπει και στη «stand by» λίστα για δύο παιχνίδια της Νιγηρίας για τα προκιρματικά του Κόπα Άφρικα, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Οι εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν έχουν αναγκάσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δώσει σκληρή μάχη για να πείσει τον χαφ της Πάλας να αγωνιστεί με τα «τρία λιοντάρια» και να μην διαλέξει την εθνική Γαλλίας. Μέχρι στιγμής, ο Ολίσε δεν έχει πάρει καμία απόφαση, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας να συνεχίζει τις συζητήσεις.

Στράτος Μαρίνος