Σκοτ Κάρσον: Θυμήθηκε τα νιάτα του στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Ο Σκοτ Κάρσον βρέθηκε στην εστία της Μάντσεστερ Σίτι για την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θυμήθηκε την ατμόσφαιρα του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 17 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί και με τη φανέλα της Λίβερπουλ.



Σκοτ Κάρσον: Θυμήθηκε τα νιάτα του στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ήδη στην φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα στη Λισαβόνα απέναντι στη Σπόρτινγκ και ο επαναληπτικός του Έτιχαντ έμοιαζε με αγγαρεία.

Ένας αδιάφορος αγώνας χωρίς πολλές ευκαιρίες και το τελικό 0-0 το αποδεικνύει. Ωστόσο, για έναν άνθρωπο ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του. Ο Σκοτ Κάρσον, ο 36χρονος τερματοφύλακας των «πολιτών» έβαλε τα γάντια του στο 72ο λεπτό και αντικατέστησε τον Έντερσον κάτω από τα δοκάρια της Σίτι.

Αυτή ήταν μόλις η 2η εμφάνισή του σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, με την πρώτη να έρχεται τον Απρίλιο του 2005, σε ηλικία 19 ετών, όταν αντιμετώπισε τη Γιουβέντους με τη φανέλα της Λίβερπουλ, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 16 χρόνια και 338 ημέρες, το μεγαλύτερο διάστημα ανάμεσα σε δύο συμμετοχές που έχει υπάρξει ποτέ, βάζοντας τον Κάρσον στο βιβλίο των ρεκόρ της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στράτος Μαρίνος