Ο Γκουαρδιόλα είναι ακόμη εκνευρισμένος με τον Γουόκερ για την αποβολή του! (vid)

Ο Κάιλ Γουόκερ αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στο παιχνίδι των ομίλων απέναντι στη Λειψία, την ώρα που η Σίτι είχε ήδη προκριθεί στα νοκ-άουτ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πως είναι ακόμη εκνευρισμένος για την ενέργεια του ποδοσφαιριστή του.



Ο Γκουαρδιόλα είναι ακόμη εκνευρισμένος με τον Γουόκερ για την αποβολή του! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να υποδεχτεί απόψε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (09/03, 22:00) έχοντας ήδη προκριθεί μετά το 5-0 στη Λισαβόνα, ωστόσο, ο Κάιλ Γουόκερ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του λόγω της τιμωρίας του για την αποβολή του στο παιχνίδι των ομίλων με τη Λειψία.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στη συνέντευξη Τύπου για την αποψινή αναμέτρηση, τόνισε πως είναι ακόμη νευριασμένος για την ενέργεια του Άγγλου δεξιού οπισθοφύλακα και αξίζει την τιμωρία που του επιβλήθηκε.

«Το αξίζει. Αν ένας παίκτης κάνει μία τόσο ανόητη ενέργεια, του αξίζει ο αποκλεισμός για τρία παιχνίδια. Είμαι ακόμη εκνευρισμένος μαζί του. Ο Γουόκερ είναι τόσο σημαντικός για εμάς. Είδατε το παιχνίδι κόντρα στη Γιουνάιτεντ; Αλλά στη Λειψία, έχοντας ήδη προκριθεί κάνει αυτή την ενέργεια στο 80ο λεπτό. Ελπίζουμε πως θα του γίνει μάθημα για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

 

Στράτος Μαρίνος