Κλοπ: «Τέχνη του ποδοσφαίρου, να χάνεις τα κατάλληλα παιχνίδια!» (vid)

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραχώρησε δηλώσεις μετά την πρόκριση της ομάδας του στην προημιτελική φάση του Champions League, παρά την ήττα της με 1-0 (08/03) από την Ίντερ.



Κλοπ: «Τέχνη του ποδοσφαίρου, να χάνεις τα κατάλληλα παιχνίδια!» (vid)

Στο τέλος της βραδιάς, για τον Γιούργκεν Κλοπ μετρούσε μόνο η πρόκριση. Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Ίντερ, ηττήθηκε (08/03, 1-0) μετά από περίπου έναν χρόνο στην έδρα της, αλλά κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του Champions League, με τον Γερμανό προπονητή να χαρακτηρίζει ως «τέχνη του ποδοσφαίρου» να χάνει κανείς τα κατάλληλα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μετά τη λήξη του ματς:

«Προφανώς δεν είμαι ενθουσιασμένος, αλλά είμαι χαρούμενος τουλάχιστον που περάσαμε στην επόμενη φάση. Νομίζω πως με βάση τα δύο ματς το αξίζαμε. Είχαμε διάφορα προβλήματα και παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις αξιοποιήσαμε.

Η τέχνη του ποδοσφαίρου είναι να χάνεις τα κατάλληλα παιχνίδια. Δεν μου άρεσε το πρώτο μας εικοσάλεπτο, δεν πιέζαμε, δεν κυκλοφορούσαμε την μπάλα σωστά. Το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά, ωστόσο, είναι πως περάσαμε από έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο».