Σαλάχ: «Ίσως έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση»

Μετά την ήττα από την Ίντερ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, παραχώρησε δηλώσεις μιλώντας για τις χαμένες ευκαιρίες εκείνου και της ομάδας του αλλά και για την υπερβολική αυτοπεποίθηση που ίσως να οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.



Σαλάχ: «Ίσως έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση»

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, το 2-0 του Μιλάνου την βοήθησε να προκριθεί στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του αλλά και στις δικές του, τονίζοντας παράλληλα πως η υπερβολική αυτοπεποίθηση της ομάδας μπορεί να ήταν ένας παράγοντας για την ήττα.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, που ίσως μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού μας, έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Είναι μία καλή αφορμή για να το σκεφτούμε, να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε.

Πάντοτε είναι σημαντική η νίκη, αλλά κάποιες φορές όπως σήμερα, που είχαμε τρία δοκάρια, που χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ίσως να μην είναι δυνατή. Από τα πρώτα λεπτά αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Μόνο εγώ σημάδεψα δύο φορές το δοκάρι. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι βάλω τρία γκολ. Ωστόσο, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Μου αρκεί ότι η ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Φαραώ».

Στράτος Μαρίνος