Τσέλσι: Το δίδυμο Πούλισικ – Χάβερτς βγάζει τον Τούχελ από τη δύσκολη θέση

Ο Τόμας Τούχελ το σκέφτεται πολύ για την επιλογή είτε του Χάβερτς είτε του Λουκάκου στην επίθεση κι όμως, αν ο Πούλισικ είναι υγιής και φορμαρισμένος, τότε μάλλον ο κόουτς της Τσέλσι βγαίνει από τη δύσκολη θέση.  



Τσέλσι: Το δίδυμο Πούλισικ – Χάβερτς βγάζει τον Τούχελ από τη δύσκολη θέση

Ο Captain America όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Κάι Χάβερτς, όλο και κάπως θα καταφέρουν να πετύχουν πράγματα για την Τσέλσι. Εφόσον ο Πούλισικ επιλεχθεί για την αριστερή πλευρά και ο Γερμανός παίξει ως «ψευτοεννιάρι» στη γραμμή κρούσης, θα βρουν τον τρόπο να συνεργαστούν για να έχει όφελος από αυτό η ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα 6 ματς που έχουν πάρει φανέλα βασικού, με τον Αμερικανό να παίζει ως αριστερός εξτρέμ και ο Χάβερτς στην κορυφή, έχουν συνολικά συμμετοχή σε 12 γκολ, είτε σκοράροντας είτε με ασίστ!

Σε ό,τι αφορά τον άνθρωπο των... τελικών, αφού ήταν εκείνος που πέτυχε τα νικητήρια τέρματα στο Champions League στο Ντραγκάο, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Άμπου Ντάμπι, προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να γίνει αρκετά πιο ουσιαστικός.

Έχει 4 γκολ στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια του, έχει 6 γκολ + ασίστ στα 7 πιο πρόσφατα ματς και έχει συμμετοχή στο σκοράρισμα σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης