Στα προημιτελικά του FA Cup έπειτα από 26 χρόνια η Νότινγχαμ Φόρεστ! (vid)

Έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια, η Νότινγχαμ Φόρεστ θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του FA Cup υποδεχόμενη τη Λίβερπουλ, έχοντας ήδη αποκλείσει τις Άρσεναλ, Λέστερ και Χάντερσφιλντ.



Στα προημιτελικά του FA Cup έπειτα από 26 χρόνια η Νότινγχαμ Φόρεστ! (vid)

Δικαίωμα στο όνειρο έχει η Νότινγχαμ Φόρεστ, η οποία το βράδυ της Δευτέρας επικράτησε με 2-1 της αήττητς επί 18 σερί παιχνίδια,Χάντερσφιλντ, και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup για πρώτη φορά μετά το Μάρτιο του 1996.

Οι «ρεντς», όπως είναι το παρατσούκλι τους, έχουν καταφέρει να αποκλείσουν ήδη τις Άρσεναλ και Λέστερ, δηλαδή την ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία της διοργάνωσης αλλά και την περσινή κάτοχο του τίτλου αντίστοιχα.

Στους «8» του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τη δυσκολότερη αντίπαλό της έως τώρα, τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που τον τελευταίο καιρό μοιάζει ασταμάτητη, είτε στο Άνφιλντ είτε μακριά από αυτό.

Μάλιστα, ο τελευταίος προημιτελικός στον οποίο συμμετείχε η Νότινγχαμ ήταν και πάλι στο 1996, αντιμετωπίζοντας σε διπλούς αγώνες την Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο UEFA, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με συνολικό σκορ 7-2, έχοντας ηττηθεί στη Γερμανία με 2-1 και με 5-1 στο Σίτι Γκράουντ.

Στράτος Μαρίνος