Υπερασπίστηκε την έδρα της πάλι η Νότιγχαμ και περιμένει την Λίβερπουλ στους «8» του FA Cup!

Μία ακόμη καλή εμφάνιση, ορμώμενη από την δύναμη της έδρας, ήταν αρκετή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, προκειμένου να πάρει την πρόκρισή της στους «8» του FA Cup. Δυσκολεύτηκε απέναντι στην Χάντερσφιλντ αλλά με ανατροπή… ημιχρόνου, επικράτησε με 2-1 και συνεχίζει στον θεσμό!



Υπερασπίστηκε την έδρα της πάλι η Νότιγχαμ και περιμένει την Λίβερπουλ στους «8» του FA Cup!

Τρία στα τρία για την εντυπωσιακή Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της στο FA Cup, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 2-1 της Χάντερσφιλντ με ανατροπή και να παίρνουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το καλό ξεκίνησε απέναντι στην Άρσεναλ με 1-0, συνεχίστηκε στο 4-1 με την Λέστερ σε ένα ονειρικό βράδυ και «τρίτωσε» με αντίπαλο μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας, που την δεδομένη χρονική στιγμή την ξεπερνά και στην Championship.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν με τον Λις στο 13ο λεπτό, αλλά η ανατροπή χρειάστηκε μόλις οκτώ λεπτά για να πραγματοποιηθεί. Ο Σάριτζ ισοφάρισε στο 29’, ο Γιάτες που είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ έκανε το 2-1 στο 37ο λεπτό και από εκεί και πέρα… όλοι πίσω.

Η Νότιγχαμ προασπίστηκε ωστόσο επιτυχώς το 2-1 και πλέον βρίσκεται και «με την βούλα» στους «8» του FA Cup. Εκεί θα συναντήσει την Λίβερπουλ, στο ίδιο γήπεδο, σε 12 ημέρες από τώρα (19/3), με φόντο το όνειρο του Wembley, για πρώτη φορά μετά το 1990 και τον χαμένο τελικό απέναντι στην Τότεναμ (2-1)!

Δημήτρης Μανάκος