Γιορτάζει τα γενέθλιά του με… 200 συμμετοχές ο Πίκφορντ!

Τις 200 συμμετοχές στην καριέρα του στην Premier League συμπληρώνει σε λίγη ώρα από τώρα ο Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Έβερτον για το ματς απέναντι στην Τότεναμ και φτάνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό στο «Νησί» στα 28 του χρόνια.



Γιορτάζει τα γενέθλιά του με… 200 συμμετοχές ο Πίκφορντ!

Το τελευταίο ματς της 28ης αγωνιστικής της Premier League ξεκινά σε λιγότερο από μισή ώρα και πριν από άλλο τόσο, ο Αντόνιο Κόντε και ο Φρανκ Λάμπαρντ έκαναν γνωστές τις επιλογές τους για την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον στο Λονδίνο!

Στο άκουσμα των ενδεκάδων, κάποιος χάρηκε «διπλά». Ο λόγος βεβαίως για τον Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος την ημέρα που «κλείνει» τα 28 του χρόνια, αναμένεται να φτάσει τις 187 συμμετοχές με την φανέλα της Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις και τις 200 εμφανίσεις στην Premier League στην καριέρα  του.

Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν συνδυάσει τα γενέθλιά τους με το ορόσημο των 200 συμμετοχών στην εποχή της Premier League. Ο Νόελ Γουίλαν, ο Τζίμι Φλόιντ, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα και ο Βίκτορ Μόουσες.

Πλέον, σε αυτό το κλειστό club παικτών συμπεριλαμβάνεται και ο Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος θα επιχειρήσει να φτάσει τα 52 clean sheet με την Έβερτον και να κρατήσει το «μηδέν» στο εν λόγω γήπεδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για τα «ζαχαρωτά»!

 

Δημήτρης Μανάκος