Και ο Χάσενχουτλ υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ραλφ Χάσενχουτλ θεωρείται ένας από του υποψήφιους για να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις της Σαουθάμπτον στη φετινή σεζόν.



Και ο Χάσενχουτλ υποψήφιος για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η απομάκρυνση του Ραλφ Ράνγκνικ από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και τους «ψιθύρους» ανάμεσα στους παίκτες να συνεχίζονται.

Τα πρώτα φαβορί για την θέση του προπονητή είναι οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Έρικ Τεν Χαγκ, με τον Ολλανδό τεχνικό του Άγιαξ να μοιάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ράνγκνικ.

Ωστόσο, ακόμη ένα όνομα προέκυψε για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και σίγουρα φαντάζει ενδιαφέρουσα η περίπτωσή του. Ο λόγος για τον Ραλφ Χάσενχουτλ, τον τεχνικό της Σαουθάμπτον που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και την γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην νοοτροπία της Γιουνάιτεντ.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για το αν έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, φαντάζει μία ιδιαίτερη επιλογή για τους «κόκκινους διαβόλους» και μένει να αποδειχθεί κατά πόσο θα είναι και εφικτή στο τέλος της σεζόν.

Στράτος Μαρίνος