Ο «αναγεννημένος» Έιμπραχαμ έφτασε τα 20 «τεμάχια» με τη Ρόμα και καλεί τον Σάουθγκεϊτ!

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 20 γκολ με την φανέλα της Ρόμα σε Ιταλία και Ευρώπη και παραμένει ο πρώτος σκόρερ ανάμεσα στους συμπατριώτες του, ξεπερνώντας ακόμη και τους αρχισκόρερ της εθνικής Αγγλίας στο Euro, Χάρι Κέιν και Ραχίμ Στέρλινγκ.



Ο «αναγεννημένος» Έιμπραχαμ έφτασε τα 20 «τεμάχια» με τη Ρόμα και καλεί τον Σάουθγκεϊτ!

Η έλευση του Ρομέλου Λουκάκου τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την Τσέλσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να τον αρπάξει και να τον μετατρέψει σε μία μηχανή των γκολ για τη Ρόμα σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο λόγος φυσικά για τον Τάμι Έιμπραχαμ, που με το τέρμα του στη χθεσινή νίκη των «Ρωμαίων» επί της Αταλάντα, έφτασε τα 20 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει ο πρώτος Άγγλος σκόρερ στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο 24χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι έναντι 40 εκατ. ευρώ και άπαντες εντυπωσιάστηκαν από την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να συμβεί και το ίδιο στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που παρακολουθεί στενά την πορεία του Έιμπραχαμ από τότε που πήρε τη μεταγραφή του στην Ιταλία.

Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός, έχει ξεπεράσει σε γκολ τους αρχισκόρερ των «τριών λιονταριών» στο περασμένο Euro και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται στην αιχμή της επίθεσης στα φιλικά της εθνικής Αγγλίας με Ελβετία και Ακτή Ελεφαντοστού στις 26 και 29 του μήνα αντίστοιχα.

Στράτος Μαρίνος