Φοβερή κίνηση του Λάμπαρντ: Έστειλε μήνυμα στον προπονητή της Μπόρεχαμ και μοίρασε συγχαρητήρια!

Σε μία φοβερή κίνηση προέβη ο Φρανκ Λάμπαρντ πριν από την συνάντηση της Έβερτον με την Μπόρεχαμ στην φάση των «16» του FA Cup, με τον ¶γγλο να συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας για την πρόκριση επί της Μπόρνμουθ, επισημαίνοντας πως ετοιμάζεται μία υποδοχή όπως τους αξίζει στο «Γκούντισον Παρκ»!



Φοβερή κίνηση του Λάμπαρντ: Έστειλε μήνυμα στον προπονητή της Μπόρεχαμ και μοίρασε συγχαρητήρια!

Σε μία σπάνια κίνηση προέβη ο Φρανκ Λάμπαρντ πριν από την αναμέτρηση της Έβερτον με την Μπόρεχαμ στο «Γκούντισον Παρκ», με τον προπονητή των «ζαχαρωτών» να στέλνει μήνυμα στον Λουκ Γκάραρντ (προπονητής της Μπόρεχαμ), προκειμένου να τον συγχαρεί για την πορεία της ομάδας του και για την πρόκριση επί της Μπόρνμουθ!

Παράλληλα, του επισήμανε πως η ομάδα του και ο ίδιος θα χαρούν να τον υποδεχθούν στο «Γκούντισον Παρκ», λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου πως όλα αυτά ισχύουν μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο μήνυμα ο Φρανκ Λάμπαρντ:

«Γεια σου Λουκ, ο Φρανκ Λάμπαρντ είμαι. Απλά ήθελα να σας συγχαρώ για το αποτέλεσμα χθες. Σε επίπεδο προπονητή προς προπονητή, είδα πόσα πολλά σήμαινε για εσένα και αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτή την δουλειά. Είναι ένα επίτευγμα για εσένα και τους ποδοσφαιριστές σου. Δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο πριν από τα παιχνίδια αλλά ήθελα να ξεκαθαρίσω πως τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου θα σας υποδεχθούμε άψογα στο Γκούντισον Παρκ. Ελπίζω όχι τόσο καλά όταν ξεκινήσει το ματς. Περιμένω να σε δω.»

Δημήτρης Μανάκος