Ο Ρομπέρτο Κάρλος έπαιξε με ερασιτέχνες στο Σριούσμπερι για το καλό των παιδιών! (pics & vids)

Τα παραπανίσια κιλά του, τον έκαναν ακόμα πιο αγαπητό! Η μορφή του Ρομπέρτο Κάρλος έκανε μαγική τη μέρα στο Σριούσμπερι, εκεί όπου ο Βραζιλιάνος θρύλος βρέθηκε για παίξει έπειτα από διαγωνισμό που κέρδισε μια ομάδα ερασιτεχνών από μια μπυραρία! 



Ο Ρομπέρτο Κάρλος έπαιξε με ερασιτέχνες στο Σριούσμπερι για το καλό των παιδιών! (pics & vids)

Ο Βραζιλιάνος θρύλος ήταν το... έπαθλο ενός διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε μέσω του eBay!

Έφτασε στο Σριούσμπερι, έβαλε τη φανέλα, τα παπούτσια του, την μωβ φανέλα στα χρώματα της Bull in the Barne United και άφησε έκθαμβους άπαντες στο γήπεδο.

Έπαιξε κανονικά, θυμήθηκε τα παλιά και φυσικά το απόλαυσαν τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι αντίπαλοι, σε μια ημέρα που είχε ως απώτερο σκοπό την ενίσχυση των νεαρών παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Το στόρι είχε ως εξής: Οι ερασιτέχνες μιας παρέας από μπυραρία του Σριούσμπερι είχαν τον τυχερό λαχνό που τους πρόσφερε την ευκαιρία να παίξουν παρέα με τον Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος θα επέστρεφε στη δράση μονάχα για ένα ματς!

Ο θρυλικός φουλ μπακ έχει πατήσει τα 48 του χρόνια και ήταν το «τρόπαιο» της Bull in the Barne United, που τον είχε έχει μαζί της σε μια ονειρική στιγμή και ευκαιρία ζωής, σε ένα ματς της Shrewsbury & District Sunday League.

 
 
 
 
 
Κώστας Ζάλιαρης