Η Έβερτον πληρώνει τις φανέλες, το ταξίδι και την διανυκτέρευση της Μπόρεχαμ!

Η μαγεία του Κυπέλλου Αγγλίας και οι όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες από αυτό τον θεσμό αγγίζουν και το ματς της Έβερτον με την Μπόρεχαμ! Τα «ζαχαρωτά» πληρώνουν τις φανέλες των αντιπάλων τους, το ταξίδι τους στο Μέρσεϊσαϊντ και την διανυκτέρευσή τους, σε μια υπέροχη κίνηση!  



Η Έβερτον πληρώνει τις φανέλες, το ταξίδι και την διανυκτέρευση της Μπόρεχαμ!

Τους χωρίζουν 87 θέσεις στην κατάταξη των αγγλικών πρωταθλημάτων. Η Μπόρεχαμ θα επισκεφθεί το «Γκούντισον Παρκ» στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας σε μια μαγική στιγμή για την ιστορία της και εκεί παρεμβαίνει η Έβερτον για να κάνει ακόμα πιο όμορφα κι εύκολα τα πράγματα.

Ο σύλλογος του λιμανιού αποφάσισε να βοηθήσει τους ανθρώπους της Μπόρεχαμ, οι παίκτες της οποίας λαμβάνουν σε ένα έτος λιγότερα απ' όσα παίρνουν τα μεγάλα συμβόλαια των «ζαχαρωτών» σε μια εβδομάδα!

Λόγω του χρώματος των εμφανίσεων και προκειμένου να υπάρχει εμφανής διαφορά στο γήπεδο, η Έβερτον πλήρωσε τις μαύρες στολές της αντιπάλου της για το συγκεκριμένο ματς και επίσης, καλύπτει όλα τα έξοδα της μετακίνησης, αλλά και της διανυκτέρευσης της ομάδας από τα ερασιτεχνικά στρώματα του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Κώστας Ζάλιαρης