Η βελτίωση του Τσιμίκα και το «γούρι» της Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε για ακόμη έναν αγώνα στην αρχική ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ, συμμετείχε και στα δύο τέρματα της Λίβερπουλ ενώ παρέμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητος, αποδεικνύοντας πως έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα του υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού.



Η βελτίωση του Τσιμίκα και το «γούρι» της Λίβερπουλ!

Ο «Greek Scouser» δεν κάνει μόνο τους Έλληνες περήφανους για τις εμφανίσεις του σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης αλλά και τους φίλους της Λίβερπουλ που τον έχουν αγαπήσει σαν δικό τους παιδί. Ο Κώστας Τσιμίκας άφησε τα «αλώνια» της Ελλάδας για να αγωνιστεί σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και σίγουρα δεν το έχει μετανιώσει.

Μπορεί να μην έχει συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια των «ρεντς» ωστόσο έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Από την αμυντική του συνεισφορά, μέχρι τα ανεβάσματα από τα αριστερά, ο Έλληνας μπακ κερδίζει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ αλλά και την αγάπη των οπαδών. Και πως γίνεται να μην αγαπάνε το «γούρι» της ομάδας;

Ο «Τσίμι» έχει αγωνιστεί σε 19 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ στη φετινή σεζόν, με τους «ρεντς» να γνωρίζουν την ήττα μόλις σε μία από αυτές, στο παιχνίδι  πρωταθλήματος απέναντι στη Λέστερ, με τον Σαλάχ να χάνει πέναλτι με τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού.

Ο Κώστας Τσιμίκας διατηρεί έναν υγιή ανταγωνισμό με τον Ρόμπερτσον για το αριστερό άκρο της άμυνας, μαθαίνει από εκείνον ενώ προσπαθεί να μιμηθεί αρκετές κινήσεις του Σκωτσέζου, βελτιώνοντας όλο και περισσότερο την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι τέτοιο δεν περνάει απαρατήρητο από τον Κλοπ που δείχνει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη που έχει στον Έλληνα αμυντικό.

Στράτος Μαρίνος