Πρώτη νίκη στο 2022 για τη Λέστερ έστω και αργοπορημένα…! (vid)

Με τις δύο αλλαγές του Μπρένταν Ρότζερς να σκοράρουν, η Λέστερ πήρε σημαντικό «διπλό» στο Τερφ Μουρ επικρατώντας με 2-0 της Μπέρνλι. Οι «αλεπούδες» κέρδισαν για πρώτη φορά μέσα στο 2022, με τους Μάντισον και Βάρντι να καταφέρνουν να σκοράρουν απέναντι στον εξαιρετικό Νικ Πόουπ και τους γηπεδούχους να παραμένουν για ακόμη μία αγωνιστική στην ζώνη του υποβιβασμού.



Πρώτη νίκη στο 2022 για τη Λέστερ έστω και αργοπορημένα…! (vid)

Με στόχο τα τρίποντο που θα την βγάλει από τις θέσεις του υποβιβασμού, η Μπέρνλι υποδέχτηκε τη Λέστερ στο Τερφ Μουρ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «αλεπούδες» ήταν εκείνες που είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως τα σουτ των Περέιρα στο 10’ και Μπαρνς στο 44’ βρήκαν μπροστά τους τον εντυπωσιακό Νικ Πόουπ που κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, οι δύο ομάδες ανέβασαν το ρυθμό τους και έψαξαν το γκολ που θα άνοιγε το σκορ. Στο 70’ η Μπέρνλι είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση, ωστόσο το τελείωμα που επιχείρησε ο Κορνέ δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον Σμάιχελ. Λίγο αργότερα, ο Νικ Πόουπ είπε και πάλι «όχι» με εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Μπάρνς.

Ωστόσο, στο 81ο λεπτό, ο Μάντισον που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, κατάφερε να νικήσει τον «ανίκητο» ως τότε Πόουπ και με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τις «αλεπούδες». Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 90ο λεπτό, με τον Τζέιμι Βάρντι που είχε περάσει επίσης ως αλλαγή να διαμορφώνει το τελικό 2-0 και να αφήνει για ακόμη μία αγωνιστική τους «κλάρετς» στις θέσεις του υποβιβασμού.

Στράτος Μαρίνος