Τα... χρειάστηκε η Πάλας, αλλά πέρασε (vids)

Υπό καταρρακτώδη βροχή και με μεγάλη δυσκολία η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Στόουκ και να σκοράρει στο 82' για το τελικό 2-1 με το οποίο πέρασε στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας! Τρεις τελικές στο στόχο στο ματς, τρία τέρματα!  



Τα... χρειάστηκε η Πάλας, αλλά πέρασε (vids)

Οι «αετοί» στο Selhurst Park αντιμετώπισαν μια απόλυτα δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Οι «πότερς» ίσως και να αιφνιδίασαν τους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να είναι καλύτεροι από το φαβορί – στη θεωρία – της αναμέτρησης.

Στο 53' η Πάλας ευνοήθηκε από σύγχυση στα καρέ της Στόουκ, το σουτ του Ματετά κόντραρε, έφτασε στον Κουγιατέ που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στο σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο Τζος Τάιμον που ήταν και ο κορυφαίος της Στόουκ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 58ο λεπτό από γέμισμα του Ρομάιν Σόιερς από δεξιά, ωστόσο, οι γηπεδούχοι θα κατάφερναν να πάρουν την πρόκριση δίχως να χρειαστούν κάτι περισσότερο από 90'.

Στο 82ο λεπτό ο Ρίντεβαλντ έπειτα από απομάκρυνση του Μπόνχαμ με τις γροθιές σε γέμισμα του Γκάλαχερ, βρήκε χώρο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για την Πάλας που περνάει στα προημιτελικά του FA Cup.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης