Νταλγκλίς: «Η ομάδα πάνω απ’ όλους»

Σε απάντηση όσων έσπευσαν να συνδέσουν τον Άντι Κάρολ με τον… πάγκο της Λίβερπουλ μίλησε ο Κένι Νταλγκλίς. Ο προπονητής των «κόκκινων» υποστήριξε πως το σύνολο είναι πάνω από τον καθένα ξεχωριστά και η άριστη συνεργασία των Μπέλαμι, Κάουτ και Σουάρες στο ματς με τη Μπράιτον, δεν σημαίνει ότι τους εξασφαλίζει φανέλα βασικού.



Νταλγκλίς: «Η ομάδα πάνω απ’ όλους»

Η Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, με τον Άντι Κάρολ να απουσιάζει από την αναμέτρηση και τον Μπέλαμι να πραγματοποιεί ντεμπούτο στην ενδεκάδα του συλλόγου και μάλιστα με γκολ. Τα σενάρια περί παραγκωνισμού του Άγγλου φορ δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν, ωστόσο, ο Κένι Νταλγκλίς γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και μίλησε με ύφος που διατηρεί άπαντες σε εγρήγορση.

«Η ομάδα είναι πιο σημαντική από το άτομο. Ο Άντι είναι επαγγελματίας και έχει μάθει να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Είχε δουλέψει πολύ σκληρά στο ματς με την Τότεναμ για το πρωτάθλημα, όμως ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για την ομάδα μας. Υπάρχουν στιγμές που άλλοι παίζουν και άλλοι όχι, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αντιληφθεί και κατανοήσει τη φιλοσοφία μου. Η αλήθεια είναι πως είναι απόλυτα λογικό κάποιος παίκτης να στεναχωριέται όταν δεν παίζει, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο» είπε ο King Kenny.