Ο «κόκκινος» Έλιοτ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του στους πανηγυρισμούς! (vid)

Μετά από μία δύσκολη σεζόν για εκείνον, ο Χάρβεϊ Έλιοτ κατέκτησε το Λιγκ Καπ, έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ  και πανηγύρισε με περίσσιο πάθος την επιτυχία της ομάδας του.



Ο «κόκκινος» Έλιοτ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του στους πανηγυρισμούς! (vid)

Η Λίβερπουλ ήταν η θριαμβεύτρια στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι, κατακτώντας το πρώτο της τρόπαιο στη φετινή σεζόν, ενώ βρίσκεται μέσα στην διεκδίκηση ακόμη τριών τίτλων.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο 18χρονος Χάρβεϊ Έλιοτ για να αντικαταστήσει τον αρχηγό της ομάδας, Τζόρνταν Χέντερσον και αμέσως έγραψε ιστορία. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έγινε ο νεότερος παίκτης που εκπροσωπεί τους «ρεντς» σε αγώνα στο Γουέμπλεϊ και ο πρώτος 18χρονος που παίρνει λεπτά συμμετοχής σε τελικό, κατακτώντας τον 4ο τίτλο του υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Έλιοτ ήταν φανερά ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στους πανηγυρισμούς. Με πάθος και φωνή, πήρε ένα καπνογόνο και έτρεξε να πανηγυρίσει με τους φίλους της Λίβερπουλ σφίγγοντας τις γροθιές του.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, με έναν σοβαρό τραυματισμό, ο Χάρβεϊ Έλιοτ δείχνει και πάλι πως μπορεί να μετατραπεί σε ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Γιούργκεν Κλοπ και να αγαπηθεί από τον κόσμο όσο λίγοι το έχουν καταφέρει.

 

Στράτος Μαρίνος