Ο Χέντερσον βρίσκεται ένα τρόπαιο μακριά από το να γίνει ο απόλυτος αρχηγός της Λίβερπουλ!

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ κατέκτησε και το Λιγκ Καπ, προσθέτοντας ακόμη ένα τρόπαιο στην καριέρα του, ενώ πλέον, βρίσκεται μόλις ένα Κύπελλο μακριά από το να γίνει ο μοναδικός αρχηγός των «ρεντς» που έχει συμπληρώσει αυτό το σετ.



Ο Χέντερσον βρίσκεται ένα τρόπαιο μακριά από το να γίνει ο απόλυτος αρχηγός της Λίβερπουλ!

Το 2012, ο Τζόρνταν Χέντερσον κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τη φανέλα της Λίβερπουλ, επικρατώντας τότε με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Κάρντιφ, έπειτα από το ισόπαλο 2-2 των 120 λεπτών. Από τότε μέχρι σήμερα, ο «Χέντο» είναι διαφορετικός άνθρωπος…

Μετά τον Τζέραρντ, μόνο εκείνος θα μπορούσε να φορέσει επάξια το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να ηγηθεί της ομάδας, είτε στα εύκολα είτε στα δύσκολα. Οι «ρεντς» είδαν στο πρόσωπό του, έναν νέο ηγέτη που θα τους οδηγήσει σε τίτλους και η αλήθεια είναι πως αυτό συνέβη.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Χέντερσον κατέκτησε ακόμη ένα τρόπαιο όντας αρχηγός της Λίβερπουλ προσθέτοντας ακόμη ένα στην ήδη υπάρχουσα συλλογή του. Μάλιστα, βρίσκεται μόλις ένα τίτλο μακριά από το να γίνει ο απόλυτος αρχηγός της ομάδας, έχοντας ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Σούπερ Καπ αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Συγκεκριμένα, ο μοναδικός τίτλος που του μένει είναι το FA Cup και εφόσον τα καταφέρει θα γράψει ιστορία με το περιβραχιόνιο των «ρεντς»καθώς κανένας άλλος αρχηγός στην ιστορία της ομάδας δεν έχει κατακτήσει αυτό το σετ τροπαίων.

 

Στράτος Μαρίνος