Τούχελ για το χαμένο πέναλτι του Κέπα: «Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, αυτός είμαι εγώ»

Ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι πήρε όλη την ευθύνη πάνω του για την αλλαγή των τερματοφυλάκων λίγο πριν την διαδικασία των πέναλτι αλλά και τη χαμένη εκτέλεση του Κέπα που στοίχισε τον τίτλο στην ομάδα του.



Τούχελ για το χαμένο πέναλτι του Κέπα: «Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, αυτός είμαι εγώ»

Η Τσέλσι ήταν άτυχη στον τελικό του Λιγκ Καπ, σκόραρε τρεις φορές όμως τα γκολ της ακυρώθηκαν και έχασε τον τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Κέπα που είχε περάσει στην αναμέτρηση ως αλλαγή λίγο νωρίτερα να είναι ο μοιραίος, αστοχώντας στην τελευταία εκτέλεση.

Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ υπερασπίστηκε τον Ισπανό γκολκίπερ που δεν κατάφερε να αποκρούσει καμία εκτέλεση, τονίζοντας πως το λάθος είναι όλο δικό του και όχι του παίκτη του.

«Νομίζετε ότι το κάνουμε αυτό και δεν το γνωρίζουν οι παίκτες; Οι παίκτες ξέρουν το πλάνο και το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, κατηγορήστε εμένα, κανένα πρόβλημα. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις και δεν το κάνω για να γίνω ήρωας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι, υπερασπιζόμενος την επιλογή του να πραγματοποιήσει την αλλαγή του Κέπα λίγο πριν τη διαδικασία των πέναλτι.

 

Στράτος Μαρίνος