Κλοπ: «Δεν θα φορέσω κοστούμι, στον τελικό του 2019 ήμουν αξύριστος με καπέλο»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα μπει στο «Γουέμπλεϊ» με τη φόρμα του και το καπελάκι στο κεφάλι όπως έχει συνηθίσει τον κόσμο τόσα χρόνια στη Λίβερπουλ. Και ο λόγος δεν είναι κάποια... προκατάληψη που έχει ως προπονητής, αλλά γιατί τον ενδιαφέρει περισσότερο να πάρουν οι παίκτες του το Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι παρά να φανεί εκείνος αν ντύθηκε καλά ή όχι...  



Κλοπ: «Δεν θα φορέσω κοστούμι, στον τελικό του 2019 ήμουν αξύριστος με καπέλο»!

Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων», ως συνήθως, προτιμά την πιο άνετη ενδυμασία με τη φόρμα, το τζάκετ και αν έχει χαμηλή θερμοκρασία, το χοντρό μπουφάν και κάτι για να καλύπτει τον λαιμό του ώστε να προστατευθεί από το κρύο.

Κάπως έτσι θα γίνει και στον τελικό του Λιγκ Καπ την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Τσέλσι, με τον Kloppo να δηλώνει:

«Δεν θα φορέσω κοστούμι στον τελικό. Όχι γιατί είμαι προληπτικός. Αν δείτε τις εικόνες από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μαδρίτη, ήμουν αξύριστος, με καπέλο. Δεν με ένοιαζε καθόλου. Θα μπορούσα να είμαι και με το μαγιό εκεί αρκεί να ήμασταν νικητές και να έβλεπα τους υπόλοιπους χαρούμενους από την ομάδα. Προφανώς και σε ορισμένες περιστάσεις υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να ντυθείς, όμως, αν έχουμε την ελευθερία να μην το κάνουμε, δεν θα φορέσω σακάκι».

Κώστας Ζάλιαρης