Η απάντηση του Βίλας - Μπόας

Στην αρνητική κριτική για την αμυντική λειτουργία της Τσέλσι στην ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας! Υποστήριξε ότι ήταν προσπάθεια των Λονδρέζων να παίξουν θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι να… «ταμπουρωθούν» στα καρέ τους.



Η απάντηση του Βίλας - Μπόας

Οι «μπλε» είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα που στάθηκε τόσο καλά στο «Θέατρο των Ονείρων», ωστόσο, ούτε αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Βίλας – Μπόας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του που μάλιστα έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να φύγουν από το Μάντσεστερ με το «τρίποντο», αλλά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν με επιθετική διάθεση, τους έκανε αυτομάτως ευάλωτους στην άμυνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Τύπος άσκησε αρνητική κριτική στην Τσέλσι, με τον Βίλας – Μπόας όμως να τοποθετείται για να υπερασπιστεί την τακτική του και την προσπάθεια της ομάδας του. «Μένω έκπληκτος από ορισμένους ανθρώπους που αναφέρουν ότι ήμασταν απρόσεκτοι στην άμυνα και αγωνιστήκαμε με λανθασμένο τρόπο στο “Ολντ Τράφορντ”. Αυτό που κάναμε, ήταν να συνεισφέρουμε κι εμείς στο βρετανικό στυλ ποδοσφαίρου, παίζοντας με επιθετική διάθεση. Το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εντυπωσιακό και είναι πολύ κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Στο φινάλε, η νίκη είναι αυτό που μετράει και εμείς δεν καταφέραμε να την πάρουμε» ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.