Πρόκριση με «τριάρα» για την Λέστερ!

Χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, η Λέστερ επικράτησε με 3-0 της Ράντερς στην Δανία και σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε εμφατικά στην φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπάρνς, με τον Μάντισον να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ στο 70’ και το 73’, ολοκληρώνοντας την νίκη των «αλεπούδων».



Πρόκριση με «τριάρα» για την Λέστερ!

Με το υπέρ της 4-1 από την πρώτη αναμέτρηση στο Κινγκ Πάουερ, η Λέστερ ταξίδεψε στη Δανία για να αντιμετωπίσει τη Ράντες στο δεύτερο σκέλος των νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι «αλεπούδες» μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν τους Δανούς, με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά και με ωραία κίνηση και υποδειγματικό τελείωμα να ανοίγει το σκορ στα 100 δευτερόλεπτα, πετυχαίνοντας το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στη διοργάνωση.

Η Ράντερς ανέβασε ρυθμούς, οι φιλοξενούμενοι ανέδειξαν για ακόμη μία φορά τα αμυντικά τους προβλήματα ωστόσο ο Σμάιχελ δήλωσε «παρών» αποκρούοντας εντυπωσιακά τα σουτ των Οντέι και Άνκερσεν.

Ο Μάντισον «τιμώρησε» την αστοχία των φιλοξενούμενων και στο 70ο λεπτό με μία υποδειγματική απευθείας εκτέλεση φάουλ, άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μας χάρισε ακόμη μία στιγμή μαγείας τρία λεπτά αργότερα, σκοράροντας με ένα εντυπωσιακό πλασέ έξω από την περιοχή, χωρίς να αφήσει και πάλι κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Η Λέστερ δεν κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, με τον Σμάιχελ να πληρώνει το τραγικό λάθος του στο 84ο λεπτό, αφήνοντας τον Οντέι να σκοράρει σε άδεια εστία για το τελικό 3-1.

Πλέον, οι «αλεπούδες» θα βρεθούν στην αυριανή κλήρωση της Νιόν για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους στην φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Στράτος Μαρίνος