Ο Γκάλαχερ είναι ο πρώτος σκόρερ της… Τσέλσι, ακόμη και αν δεν αγωνίζεται σε αυτήν!

Δεν είναι μυστικό να πει κανείς πως ο Κόνορ Γκάλαχερ δικαιώνει αναμφίβολα την Τσέλσι για την επιλογή της να τον αγοράσει. Όπως και να τον αφήσει δανεικό στην Κρίσταλ Πάλας. Αγωνίζεται ως βασικός, διανύει εξαιρετική σεζόν και έφτασε τα 9 γκολ, πράγμα που τον καθιστά τον πρώτο σκόρερ των «μπλε» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!



Ο Γκάλαχερ είναι ο πρώτος σκόρερ της… Τσέλσι, ακόμη και αν δεν αγωνίζεται σε αυτήν!

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, μιας και ο Κόνορ Γκάλαχερ δεν βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως η αλήθεια είναι πως ο επιτελικός μέσος της Κρίσταλ Πάλας, που είναι δανεικός από την Τσέλσι, ξεπερνά ολόκληρη την… ομάδα του!

Τι εννοούμε με αυτό; Πως ο Κόνορ Γκάλαχερ με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Γουότφορντ έφτασε τα 9 στην Premier League και όπως αντιλαμβάνεστε είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πατρίκ Βιεϊρά.

Ωστόσο, είναι παράλληλα και ο πρώτος σκόρερ της… Τσέλσι στην Premier League. Κανένας από όσους ανήκουν αυτή την στιγμή στο σύνολο του Τόμας Τούχελ δεν έχει περισσότερα.

Ο Μέισον Μάουντ έχει επτά γκολ, ο Ζορζίνιο έχει έξι και όλα έχουν επιτευχθεί από την «άσπρη» βούλα και οι Ρομέλου Λουκάκου, Κάι Χάβερτς και Πούλισικ, τον ξεπερνούν αθροιστικά κατά… ένα!

Συνεπώς, ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής της Τσέλσι είναι αναμφίβολα ο Κόνορ Γκάλαχερ. Παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζεται την δεδομένη χρονική στιγμή σε αυτήν!

Δημήτρης Μανάκος