Έρικσεν: «Εξεπλάγην με το πόσο καλά αισθάνομαι στο γήπεδο» (vid)

Δυο συμμετοχές, τρεις ασίστ. Στο πιο πρόσφατο φιλικό απέναντι στην Ρέιντζερς, παρέμεινε για 80 λεπτά στο γήπεδο. Ο Κρίστιαν Έρικσεν εκπλήσσει και τον εαυτό του με όσα κάνει και το πόσο καλά αισθάνεται σωματικά και ψυχικά όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο μετά το καρδιακό επεισόδιο του καλοκαιριού. 



Έρικσεν: «Εξεπλάγην με το πόσο καλά αισθάνομαι στο γήπεδο» (vid)

Ο Δανός μεσοεπιθετικός της Μπρέντφορντ αποδεικνύει πως δεν κοιτάζει πίσω. Αντιλαμβάνεται αυτό που του έχει συμβεί και το οποίο θα μπορούσε να τον έχει πάρει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, εκτιμά πολύ περισσότερο πλέον τη ζωή και τις μικρές καθημερινές στιγμές, όμως, δεν μένει να φοβάται. 

Φοράει με θάρρος τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και είναι πανέτοιμος για το μεγάλο come-back σε επίσημο ματς στο ανώτατο επαγγελματικό επίπεδο μετά και την τελευταία του εμφάνιση που διήρκησε 80 λεπτά! Απέναντι στην Ρέιντζερς σε φιλικό παιχνίδι, έκανε ακόμα δυο ασίστ μετά από εκείνη που είχε καταγράψει σε ματς προπονητικού χαρακτήρα με την Σάουθεντ και... εκπλήσσεται ακόμα και ο ίδιος με όσα καταφέρνει στο χορτάρι. 

«Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι πολύ καλά και σωματικά και πνευματικά. Ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ, αλλά δεν περίμενα ούτε εγώ να νιώθω τόσο καλά το σώμα μου στο γήπεδο. Εξπλάγην... Αισθάνομαι τρομερά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Έχω ενθουσιασμό να πάρω τη μπάλα και να παίξω...» είπε χαρακτηριστικά. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης