Ο Έρισκεν αγωνίστηκε για 75 λεπτά μοιράζοντας 2 ασίστ σε φιλικό με τη Ρέιντζερς!

Ο Δανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μία πολύ γεμάτη εμφάνιση απέναντι στη Ρέιντζερς σε αγώνα με φιλικό χαρακτήρα, μοιράζοντας 2 ασίστ στα 75 λεπτά που αγωνίστηκε και η επιστροφή του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ δεν αργεί.



Ο Έρισκεν αγωνίστηκε για 75 λεπτά μοιράζοντας 2 ασίστ σε φιλικό με τη Ρέιντζερς!

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της Γης, ανεξαρτήτου ομάδας που υποστηρίζουν, περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία την επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στην ενεργό δράση, μετά και το σοκαριστικό επεισόδιο στο φετινό Euro.

Τα νέα που έρχονται από το Νησί είναι ενθαρρυντικά καθώς για ακόμη μία φορά, ο Δανός μεσοεπιθετικός εξέπληξε τους ανθρώπους της Μπρέντφορντ με τα κατοθώματά του. Σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Ρέιντζερς στο προπονητικό κέντρο του σκωτσέζικου συλλόγου, ο Έρικσεν αγωνίστηκε για 75 λεπτά και μάλιστα μοίρασε και δύο ασίστ, με τον αγώνα να λήγει ισόπαλο με 2-2.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αμάντ Ντιαλό πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του, ωστόσο ακόμη δεν έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει όσο χρειάζεται για να κερδίσει θέση βασικού στο Άιμπροξ.

 

Στράτος Μαρίνος